ASSALAMMUALAIKUM...
TASHA COLLECTION D BAWAH SYARIKAT BERDAFTAR PERMATA KIDS DOT COM MERUPAKAN PENGELUAR TELEKUNG KANAK2 HOMEMADE YG COMEL DAN SELESA..
BERMINAT MEMBELI UTK PUTERI2 KESAYANGAN/ BERMINAT UTK MENJADI PENGEDDAR PRODUK KAMI..BOLEH SMS/WASSUP/WECHAT
TASHA-01131751560
FB: TELEKUNG KANAK-KANAK COMEL
SEKIAN TERIMA KASIH=)

Tuesday, October 9, 2012

kisah kehidupan: penderitaan adik AHMAD ADAM SYUKRI

sebak dan mengalir air mata ini melihat penderitaan yg d alami adk adam d paparan mhi pg td..Ya Allah..berikanlah kesempatan kpd ank kecil ini utk merasai nikmat dunia ini Ya Allah..sembuhkanlah penyakitnya..semoga kedua ibu bapa adam terus tabah menghadapi ujian Allah ini..amin..Copy paste dari blog yang copy dari FB Adam:
AHMAD ADAM SYUKRI
Lahir: 4/3/12 TELAH MENGALAMI BRAIN DAMAGED Severe HIE (Hypoxic Ischemic Encephalopathy) ATAU LEBIH DIKENALI SEBAGAI KEROSAKAN PADA SARAF OTAK.
Lahir secara vacuum pada 04-03-2012 dan sewaktu kelahirannya Adam keluar dalam keadaan flat dan kekurangan oksigen. Scan MRI menunjukkan otak Adam mengalami kerosakan yang amat teruk. Adam tidak pandai menelan airliur dan bergantung pada mesin oksigen untuk terus hidup. Juga perlu bergantung kepada mesin suction kerana tidak pandai menelan air liur untuk sedut air liur dalam rongga hidung dan mulutnya. Mata kanan mengalami injured, telinga kanan tidak dapat mendengar kerana kerosakan. Doktor pakar otak mengesahkan Adam akan terlantar seumur hidup dan peluang untuk berjalan dan hidup seperti kanak-kanak normal  amat tipis. Doktor pakar otak mengklasifikasikan kerosakan otak Adam sebagai kematian saraf otak.

kasihnya ibu membawa kesyurga..begitulah kasih noraishah kepada anknya ahmad adam syukri..adam bukan 1beban..tp adam adalah 1 anugerah x terhingga..

hulurkan tangan ringankn beban..
Noraisah Mohamad Malena (ibu Adam)
Maybank 161136331818
CIMB 02040007292201


1 comment:

  1. Tak tau apa nak cakap dah bila tgk keadaannya cm tu, hanya doa saya hulurkan. InsyAllah akan menyumbang yg mampu nanti...

    ReplyDelete

HOW TO PURCHASE

~how to purchase~1. firstly, pls fill in order form below2. wait for reply via sms/email3. make a confirmation with a payment to my CIMB acc.4. please send us a notification after make a payment by sending an email to
sha_dean08@yahoo.com or sms to 019-27484855. item will be posted within 3days after received your payment****any booking only valid for three (3) working days, after that item will be back on sale againORDER FORM

Name:
Email Address:
Contact No:
Mailing Address
Item(s)& Quantity
Others